tirsdag den 14. juni 2011

Ups så er jeg kommet bagud med min blog igen ..
20-21 og 22/5 skulle vi til DKK stævne i Viby, men optakten til det stævne var ikke særlig god. Onsdag aften var vi til træning uden problemer men om torsdagen kunne jeg mærke på Olsen at der var noget galt , så jeg gik og overvejede om jeg skulle tage afsted , vi skulle køre om aftenen så jeg blev enig med mig selv om at tage derover og så se hvordan det han havde det om fredagen.
Fredag morgen da vi stod foran den første start virkede han ok igen, men han rev 4 pinde og fik 2 vægringer så helt godt var det ikke med ham , og jeg skulle så nok ikke have forsøgt med den næste start , selv om jeg spurgte dommeren om han ville holde et ekstra øje på Olsen , han kunne ikke se noget, men jeg trak ham fra de 2 sidste starter.
Heldigvis var Ann-Britt også i Viby så hun gav ham en god gang massage og mente at han var klar til næste dag.
Det også en helt anden Olsen der kom til start om lørdagenher havde vi en disk i Ag. 3 en 5. plads i spring åben og så to 3. pladser i Ag. Åben og i spring 3 .
Såndag løb jeg et enkelt løb og trak ham så fra de 3 sidste da han igen ikke var helt på toppen...
Så jeg fik Olsen til kiropraktor om tirsdagen som sagde at han var skæv både ved skulderen og i hoften :-(, vi fik det rettet og kunne hvis han altså ellers fik det bedre stille til start i Hillerød søndagen efter.
Hillerød 29-5 Ikke et stævne der vil gå over i historien fra team Olsen's side 3 disk og en 2. plads i spring åben , jeg følte heller ikke at han var rigtigt på toppen så vi måtte afsted til kiropraktor igen , denne gan sagde hun at skulderen var ok men at hoften skulle have en tur mere og så ellers så meget ro som mulig , så det var godt at der nu var 14 dages stævne pause .
Så vi fik kun trænet ganske let på lille højde inden vi skulle til Ribe.
11-12-13/6 Ribe Gitte Freytag kom og hentede mig kl 14 og ca 3 timer senere landede vi i Ribe, kommer ind på vores anviste plads og så viser det sig at min rejseleder har glemt nøglen til campingvognen , men heldigvis er der en der kan et triks med at skruen en plade af på taget af vognen , så det hjælper Peter Crone os med , men der er lidt ærgeligt at man skal tjekke om alt er med selv :-)))))).
Om lørdagen var der jo de 2 eget vigtige klasse 3 løb som var de 2 sidste løb som var de sidste udtagelses løb til landsholdet vi startede med spring 3 og her havde vi 2 nedrivninger og kom ind på en 8. plads så og 2 point på tavlen . Derefter et AG. åben 0g et spring åben hvor jeg mener jeg blev nummer 4 begge gange, sidste start var så i agility 3 hvor jeg følte at vi havde brug for et top resultat og sørme om vi ikke gik hen og vandt klassen og maks point :-).
Bagefter gik landsholdledelsen rundt og gav folk 'dommen' om man var med eller ej , og det var vi. Olsen kom på en delt første plads i agility og blev nummer 1 i spring så jeg var SUPER lykkelig.. Søndag var der 2 åbne klasser som gjaldt som kvalifikation til Kingsmoor finalen (lige som de andre åbne klasser hele weekenden), og her dummede jeg mig i agilityen og lod mig diske pga. et manglene felt. Og i spring blev jeg nummer 4 så til trods for min bommert tidligere på dagen kom vi med i finalen på en 9. plads. Dagen sluttede med et spring 3 løb og her blev vi disket da jeg ifølge andre viste Olsen ind i det forkerte tunnel hul ...
Mandag valgte jeg kun at løbe finale løbet og da vi var placeret som nummer 9 skulle vi starte som nummer 2. Det er altid sjovt at løbe et finale løb hvor folk sidder tæt på ringen ,men desværre havde Olsen også en fest så vi endte med 2 feltfejl og 2 nedrivninger så til trods for at jeg vist nok løb på 2. hurtigste tid jeg tror at vi endte på 7-8 pladsen...
Til sidst et stort tak til Ribe Hundevenner for et super stævne ....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar